Book Lapland – Verkkosivut

BookLapland on yritys, joka on erikoistunut tarjoamaan autenttisia revontulimatkoja paikallisten asiantuntijoiden johdolla. Heidän palveluihinsa kuuluu räätälöityjä seikkailuja, kuten yksityisiä pilkkimisretkiä ja yöpymisiä huolellisesti valituissa majoituspaikoissa. BookLaplandin oppaat tarjoavat syvällistä tietoa ja paikallista kulttuuria, mikä tekee matkasta ainutlaatuisen ja unohtumattoman. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisuus uppoutua täysin Lapin kauneuteen ja mystiikkaan, yhdistäen mukavuuden ja luonnonläheisyyden saumattomasti.

Projektin kuvaus

Päivitimme BookLaplandin verkkosivut kattavaksi kokonaisuudeksi, joka myös keskittyy vahvasti revontulien mukaiseen brändäykseen. Sivuston uudistus tehtiin modernilla otteella, jotta se houkuttelisi entistä enemmän turisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin varaamaan opastettuja revontuliretkiä. Uusi verkkosivu on käyttäjäystävällinen ja responsiivinen, tarjoten positiivisen käyttökokemuksen kaikilla laitteilla.

Sivustolle lisättiin myös ajanvarausmahdollisuus, jonka avulla asiakkaat voivat helposti varata revontuliretkiä sekä muita BookLaplandin tarjoamia seikkailuja. Tämä toiminnallisuus tehostaa asiakaspalvelua ja tekee matkavarausten tekemisestä vaivatonta. Verkkosivujen visuaalinen ilme suunniteltiin heijastamaan Lapin kauneutta ja mystiikkaa, luoden houkuttelevan ja tunnelmallisen ilmapiirin.

Uusi sivusto tukee BookLaplandin tavoitetta tarjota unohtumattomia elämyksiä ja syvällistä tietoa Lapin luonnosta ja kulttuurista.

Avainsanat:

Scroll to Top