Markkinoinnin konsultointi

Itsenäistä markkinoinnin ylläpitoa

Avainsanat:

Tarjoamme kustannustehokkaan konsultointipalvelun yrityksille, jotka etsivät joustavaa ja ammattimaista tapaa parantaa markkinointiaan ilman sitoutumista kuukausimaksuihin.

Konsultointipalvelumme avulla autamme asiakkaitamme ottamaan käyttöön tehokkaat markkinoinnin työkalut ja strategiat, jotta he voivat itsenäisesti toteuttaa ja kehittää markkinointiaan jatkossa.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Konsultointipalvelu sopii erityisesti yrityksille, jotka ovat vasta aloittaneet ja haluavat ammattimaisen ja oikeaoppisen aloituksen markkinoinnin syvyyksiin ilman suurta budjettia opiskeluun. Tämä on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat välttää turhat virheet ja saada nopean alun tehokkaalle markkinoinnille.

Palvelumme sopii myös yrityksille, jotka ovat tehneet markkinointia itsenäisesti pitkään mutta haluavat kehittyä ja parantaa markkinointiaan entistä tehokkaammaksi. Asiantuntijoidemme avulla voit löytää uusia strategioita ja optimoida nykyisiä prosesseja, jotta saavutat parempia tuloksia ja kasvatat liiketoimintaasi.

Mitä palvelu pitää sisällään?

Otathan huomioon, että jokaisen yrityksen lähtötilanne voi olla eri ja sen myötä prosessi ei kaikkien kohdalla ole samankaltainen. Jokaisen yrityksen lähtötilanne huomioidaan tarkasti, ja räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja tavoitteitasi.

Työkalujen käyttöönotto: Tiimimme auttaa sinua ottamaan käyttöön halutut mainonnan työkalut, kuten Google Ads, Meta (Facebook ja Instagram) ja tarpeen tullessa muut alustat. Varmistamme, että työkalut ovat oikein konfiguroituja ja valmiita tuottamaan tuloksia. Tämä prosessi sisältää avainsanojen valinnan, kohderyhmien määrittelyn ja mainoskampanjoiden perustamisen.

Jälkimarkkinoinnin määrittely: Autamme määrittelemään tehokkaat jälkimarkkinoinnin strategiat, jotta voit hyödyntää asiakastietoja ja -kontakteja mahdollisimman hyvin. Tämä sisältää jälkimarkkinointi kampanjoiden suunnittelun ja mahdollisten pohjien toteutuksen, jotka auttavat sinua pitämään yhteyttä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Jälkimarkkinointi on kriittinen osa asiakasuskollisuuden rakentamista ja myynnin kasvattamista pitkällä aikavälillä.

Google Analytics ja Tag Managerin määrittely: Varmistamme, että Google Analytics sekä Tag Maanager on oikein asennettu ja konfiguroitu, jotta saat kattavan näkymän verkkosivustosi liikenteestä ja käyttäjien käyttäytymisestä. Tämä antaa sinulle arvokasta tietoa siitä, mikä markkinointistrategia toimii parhaiten ja missä on parantamisen varaa. Autamme sinua ymmärtämään ja hyödyntämään analytiikan tietoja sekä seurantaa päätöksenteossa ja markkinoinnin optimoinnissa.

Koulutus ja tuki: Tarjoamme kattavaa koulutusta ja tukea, jotta ymmärrät, miten käyttää ja optimoida markkinointityökaluja itsenäisesti. Tämä sisältää käytäntöjen ja räätälöityjen neuvojen jakamista, jotka auttavat sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi. Koulutus kattaa kaiken mainoskampanjoiden luomisesta ja hallinnasta analytiikkatyökalujen hyödyntämiseen.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

quote

Kaverit olivat asiantuntevia konsultaatio ylitti odotukset! Asiat käsiteltiin ytimekkäästi ja mentiin suoraan asiaan.

En voi muuta kuin suositella!

Joona Heinonen, Huskypark

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien konsultointia.

Konsultointipalvelu on kertaluonteinen palvelu, jossa asiantuntijamme auttavat yritystäsi ottamaan käyttöön tehokkaat markkinoinnin työkalut ja strategiat. Toisin kuin kuukausimaksupohjaisissa palveluissa, konsultoinnista maksat vain tarvitsemistasi palveluista ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Konsultointipalvelu sopii erityisesti yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa markkinointiaan ja haluavat ammattimaisen alun ilman että budjettia hukataan turhaan. Se on myös erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka ovat tehneet markkinointia itsenäisesti pitkään mutta haluavat kehittää ja tehostaa markkinointiaan edelleen. Palvelu mukautetaan aina yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin ja lähtötilanteeseen.

Konsultointipalvelumme sisältää mainonnan työkalujen käyttöönoton, jälkimarkkinoinnin määrittämisen, Google Analyticsin ja Google Tag Managerin konfiguroinnin sekä kattavan koulutuksen ja tuen. Autamme sinua ottamaan käyttöön tehokkaat markkinointityökalut, määrittelemään jälkimarkkinointistrategiat ja hyödyntämään Google Analyticsia, jotta voit itsenäisesti hallita ja kehittää markkinointiasi jatkossa.

Konsultointipalvelumme ei sido sinua pitkäksi aikaa. Se on kertaluonteinen palvelu, jossa maksat vain tarvitsemistasi palveluista. Voit valita juuri ne palvelut ja koulutukset, jotka vastaavat yrityksesi tarpeita, ja saat asiantuntijoidemme tuen sen ajaksi, kun sitä tarvitset.

Konsultointipalvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden aloittaa markkinointi ammattimaisesti ja tehokkaasti ilman suuria investointeja. Saat käyttöösi asiantuntijoiden osaamisen ja tuen, mikä auttaa sinua välttämään yleiset virheet ja saamaan nopean alun tehokkaalle markkinoinnille. Palvelun tarkoituksena on antaa sinulle tarvittavat työkalut ja tiedot, jotta voit itsenäisesti hallita ja kehittää markkinointiasi pitkällä aikavälillä.

Konsultointipalvelun aloitusprosessi alkaa perusteellisella tarpeiden kartoituksella ja konsultoinnilla, jossa käymme läpi yrityksesi tavoitteet ja nykytilanteen. Tämän jälkeen autamme sinua ottamaan käyttöön tarvittavat markkinointityökalut ja strategiat, määrittelemään jälkimarkkinointisuunnitelman. Tässä yhteydessä tarjoamme sinulle aktiivista koulutusta ja tukea markkinoinnin itsenäiseen ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Konsultointipalvelu sopii kaiken kokoisille yrityksille. Palvelumme on suunniteltu joustavaksi ja räätälöitäväksi, joten se voidaan mukauttaa vastaamaan pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeita. Olipa kyseessä juuri käynnistetty liiketoiminta, joka tarvitsee alussa apua tai vakiintunut liiketoiminta, joka haluaa parantaa nykyisen markkinoinnin tuloksia, palvelumme tarjoaa arvokasta tukea ja asiantuntemusta kaikille yrityksille.

Scroll to Top