Nordic Care

Nordic Care - Huoletonta ylläpitoa

Avainsanat:

Nordic Care -palvelumme on suunniteltu tarjoamaan asiakkaillemme kattavaa huolenpitoa ja tukea verkkosivustojen ylläpidossa. Paketti sisältää kaikki olennaiset palvelut, jotka varmistavat verkkosivustosi toimivuuden, turvallisuuden ja ajantasaisuuden.

Haluamme omalla ammattitaidolla turvata asiakkaan liiketoimintaa ja vähentää verkkomaailman tuomia riskejä. Verkkosivujen toimintavarmuus on tärkeä osa myyntiä ja asiakaspalvelua, yhtälailla kuin työntekijän läsnäolo työpaikalla. Kun sivusto kaatuu tai tulee muita toiminnallisuuksiin liittyviä vikoja, se voi vaikuttaa suoraan yrityksen verkkomyyntiin sekä mahdollisesti ruuhkauttaa asiakaspalvelua.

Mitä saat kun otat käyttöön Nordic Care -palvelun?

Webhotelli

Tarjoamme luotettavan ja nopean SSD webhotellin, joka varmistaa sivustosi jatkuvan saatavuuden ja suorituskyvyn.

Domainit (max 3 kpl)

Huolenpito-sopimukseen sisältyy enintään kolmen domainin hallinta ja ylläpito.

Tekninen tuki

Asiakkaidemme käytössä on asiantunteva tekninen tukemme, joka auttaa ratkaisemaan mahdolliset tekniset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Lisäosien päivittäminen

Pidämme huolen, että kaikki verkkosivustosi lisäosat ovat aina ajan tasalla, mikä takaa sivustosi turvallisuuden ja toimivuuden.

Varmuuskopiointi

Säännölliset varmuuskopiot takaavat, että sivustosi tiedot ovat turvassa ja palautettavissa mahdollisen häiriön sattuessa.

Tietoturvallisuus

Varmistamme sivustosi tietoturvallisuuden jatkuvilla tarkastuksilla ja päivityksillä, suojaten sen mahdollisilta uhkilta ja hyökkäyksiltä.

* 1 tunti muutostöitä kuukaudessa: Sopimukseen sisältyy yksi tunti kuukausittain  käytettäväksi sivuston muutostöihin tai päivityksiin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti kaikki verkkosivuihin liittyvät palvelut saman katon alta. Tämän takia olemme laajentaneet 07/2024 alkaen toimintaa myös perinteisen Ylläpito -palvelun tarjontaan, löydät meidän kautta jatkossa Webhotellit, sähköpostilaatikot, verkkotunnukset sekä paljon muuta! 

Nordic Hostin webhotellit ovat hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti. Emme peri piilomaksuja, joten voit luottaa siihen, että maksamasi hinta kattaa kaiken tarvittavan ilman yllätyksiä. Tämä läpinäkyvä hinnoittelumalli tekee palveluistamme luotettavan ja reilun valinnan kaikenkokoisille yrityksille.

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien Nordic Carea.

Nordic Care tarjoaa kattavan huolenpitosopimuksen, joka sisältää webhotellin, domainit (enintään 3 kpl), teknisen tuen, lisäosien päivittämisen, varmuuskopioinnin, tietoturvan sekä 1 tunnin muutostöitä kuukaudessa.

Webhotellipalvelu tarkoittaa, että verkkosivustosi isännöidään luotettavassa ja turvallisessa palvelimessa, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja käytettävyyden. Webhotelli sisältää myös teknisen tuen, joka auttaa ratkaisemaan mahdolliset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti.

Domainien hallinta sisältää enintään kolmen domainin rekisteröinnin ja hallinnan. Tämä tarkoittaa, että voimme rekisteröidä ja hallita yrityksesi verkkotunnuksia, varmistaen, että ne ovat aina ajan tasalla ja toiminnassa.

Tekninen tuki on saatavilla kaikissa teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa, jotka liittyvät verkkosivustosi toimintaan. Tukitiimimme on valmiina auttamaan sinua ratkomaan ongelmia ja varmistamaan, että verkkosivustosi toimii moitteettomasti!

Lisäosien päivittäminen varmistaa, että verkkosivustosi on aina suojattu uusimmilta uhkilta ja toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Päivitykset sisältävät usein uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka tekevät sivustostasi entistä käyttäjäystävällisemmän ja turvallisemman.

Yksi tunti muutostöitä kuukaudessa tarkoittaa, että voit pyytää meiltä pieniä päivityksiä tai muutoksia verkkosivustoosi ilman lisäkustannuksia. Tämä voi sisältää esimerkiksi sisällön päivittämistä, pienten visuaalisten muutosten tekemistä tai teknisten säätöjen tekemistä, jotta verkkosivustosi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi.

Scroll to Top