Tilaa ILMAINEN
Markkinoinnin Auditointi

Löydä reiät markkinoinnissasi, selvitä mitä kilpailijasi tekevät eri tavalla ja kuinka päihität heidät.

Me NGM:llä ymmärrämme ja hallitsemme tehokkaan digitaalisen markkinoinnin potentiaalin. Siksi tarjoamme kattavan digitaalisen markkinoinnin auditoinnin – ilmaiseksi.

Asiantuntijatiimimme perehtyy verkkonäkyvyyteesi ja analysoi strategioitasi joka kulmasta löytääkseen piilevät mahdollisuudet ja kehittymiskohdat.

Mitä Auditointiin Kuuluu?

Syväsukellus
Analyysiin

Jokainen osa-alue markkinointistrategiastasi pitää sisällään avaimen tuloksekkaaseen toimintaan. Auditointimme ei ole vain tarkistuslista, se on etenemissuunnitelma jatkoa varten. Tarjoamme käytännönläheisiä oivalluksia, joissa korostetaan mikä toimii ja missä on parantamisen varaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Auditointimme kattaa laajan alueen, mukaan lukien verkkosivustosi analyysin, SEO-suorituskyvyn, sosiaalisen median sitoutumisen ja maksetun mainonnan tehokkuuden.

Tyypillisesti auditointi valmistuu 7-10 arkipäivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

Täytä nopea lomake tällä sivulla tarvittavilla tiedoilla.

Kyllä, auditointi on täysin ilmainen eikä sisällä mitään piilokustannuksia. Tarjoamme tämän palvelun esittääksemme osaamisemme ja auttaaksemme yrityksiä ymmärtämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet.

Kyllä, saat kattavan raportin, joka sisältää yksityiskohtaisia havaintoja ja suosituksia parannusten tekemiseksi.

Auditoinnin jälkeen pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa ja päättää, haluatko jatkaa yhteistyötä meidän kanssamme markkinointistrategiasi kehittämiseksi.

Kyllä, auditointimme on suunniteltu auttamaan kaikenkokoisia yrityksiä. Ei ole väliä, oletko pienyritys tai suuri konserni; voimme tarjota arvokkaita oivalluksia ja suosituksia.

Lataa tästä markkinoinnin analyysi