Rekrytointi

Tehokasta työvoiman hankintaa markkinoinnilla

Avainsanat:

Tarjoamme tehokkaita rekrytointipalveluja, jotka hyödyntävät maksettua mainontaa erityisesti Meta- ja TikTok-alustoilla. Olemme auttaneet asiakkaitamme löytämään sopivia työntekijöitä eri toimialoille ja erilaisiin positioihin jo vuosien ajan.

Rekrytointimenetelmämme ovat osoittautuneet erittäin kustannustehokkaiksi ja tuloksellisiksi verrattuna perinteisiin rekrytointipalveluihin.

Miksi maksettu mainonta?

Rekrytointi maksetun mainonnan avulla ei ainoastaan tehosta työntekijöiden löytämistä, vaan myös kehittää yrityksen brändiä. Olemme huomanneet, että rekrytointikampanjoiden aikana yrityksen brändin tunnettuus ja kysyntä ovat usein kasvaneet. Tämä johtuu siitä, että rekrytointi-ilmoitukset tavoittavat laajan yleisön ja herättävät kiinnostuksen myös potentiaalisen asiakkaan silmissä.

Varmistamme, että työhakijoiden määrä on korkeampi perinteisiin rekrytointipalveluihin verrattuna. Yhden hakemuksen hinta on pysynyt erittäin kilpailukykyisenä, vaihdellen 0,50 € – 10 € välillä riippuen position vaativuudesta ja toimialasta. Tähän päivään mennessä emme ole epäonnistuneet löytämään sopivaa työntekijää asiakkaillemme, vaikka olemme täyttäneet haastaviakin positioita.

Rekrytointiprosessi

Prosessi alkaa tarpeiden kartoituksella, jossa määrittelemme yhdessä kanssasi avoimen position vaatimukset ja ihanteellisen hakijan. Tämä vaihe on kriittinen, jotta mainoskampanja voidaan kohdentaa tarkasti oikealle yleisölle. Jokainen positio ja toimiala vaatii erilaista lähestymistapaa, ja räätälöimme kampanjan tämän mukaisesti.

Seuraavaksi suunnittelemme ja toteutamme kohdennetun mainoskampanjan Meta- ja TikTok-alustoilla. Kampanjamme hyödyntävät näiden alustojen laajoja käyttäjäkuntia ja monipuolisia kohdennusmahdollisuuksia tavoittaakseen potentiaaliset hakijat tehokkaasti. Visuaaliset ja sisällöllisesti houkuttelevat mainokset luovat positiivisen ensivaikutelman ja herättävät kiinnostusta hakijoiden keskuudessa.

Kampanjan käynnistämisen jälkeen seuraamme hakemusten määrää ja laatua reaaliajassa. Optimointia tehdään tarvittaessa, jotta kampanja tuottaa parhaat mahdolliset tulokset. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että saat mahdollisimman paljon laadukkaita hakemuksia, jotka vastaavat position vaatimuksia.

Hakemukset järjestellään automaation avulla suoraan asiakkaalle. Tällä prosessilla varmistamme, että kaikki potentiaaliset hakijat käsitellään nopeasti ja vaivattomasti. Me emme hoida haastatteluja, vaan tarjoamme automaattisen järjestelmän, joka helpottaa asiakkaan työtä ja mahdollistaa nopean yhteydenoton potentiaalisiin työntekijöihin.

Ole meihin yhteydessä, niin pureudutaan tarkemmin meidän aikaisempiin rekrytointeihin ja hoidetaan sinullekin tekijät taloon!

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien rekrytointia.

Rekrytointipalvelumme sisältävät kohdennetun mainonnan suunnittelun ja toteutuksen Meta- ja TikTok-alustoilla, potentiaalisten hakijoiden tavoittamisen, hakemusten keräämisen ja automaattisen järjestelyn. Palvelumme varmistaa, että saat paljon hakemuksia kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Rekrytointimainonta toimii hyödyntämällä Meta- ja TikTok-alustojen laajoja käyttäjäkuntia ja kohdennusmahdollisuuksia. Luomme houkuttelevia ja kohdennettuja mainoksia, jotka tavoittavat potentiaaliset hakijat tehokkaasti. Mainokset herättävät kiinnostusta ja ohjaavat hakijat jättämään hakemuksensa.

Rekrytointipalveluiden kustannukset vaihtelevat kampanjan laajuuden, mainosalustojen ja hakijoiden määrän mukaan. Keskimäärin yhden hakemuksen hinta on 0,50 € – 10 €, riippuen position vaativuudesta ja toimialasta. Tarkemmat kustannukset määräytyvät tarpeidesi mukaan.

Seuraamme kampanjoiden tuloksia reaaliajassa käyttäen analytiikkatyökaluja, jotka mittaavat hakemusten määrää, kustannuksia ja tehokkuutta. Tarjoamme säännöllisiä raportteja, jotka auttavat sinua ymmärtämään kampanjoiden suorituskykyä ja tekemään tarvittavia muutoksia niiden optimoimiseksi.

Hakemusten saaminen voi alkaa jo muutamassa päivässä kampanjan käynnistämisestä. Kampanjoiden tarkka kohdennus ja houkuttelevat mainokset varmistavat, että saat nopeasti tarvittavan määrän hakemuksia potentiaalisilta työnhakijoilta.

Kyllä, olemme onnistuneet täyttämään myös haastavia positioita erikoistuneilla ja kohdennetuilla kampanjoilla. Ymmärrämme erilaisten positioiden ja toimialojen vaatimukset ja osaamme kohdentaa mainontamme siten, että tavoitamme juuri oikeat hakijat, olipa kyseessä sitten asiantuntijarooli tai erikoisosaamista vaativa tehtävä.

Scroll to Top