Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Verkkokauppa ja helppo ostaminen on nyky-aikaa. Digitalisaatio on mahdollistanut helpot ostoprosessit verkosta joten mikäli sinun tuotteesi eivät vielä löydy verkkokaupasta niin voit olla varma että kilpailijasi tuotteet löytyvät. 

Nykypäivän yhteiskunnassa suositaan helppoutta ja nopeutta joten yritykset jotka mahdollistavat tämän asiakkaalleen ovat parhaimmassa asemassa. Mikäli yrityksesi ei ole vielä avannut verkkokauppaa, mutta kilpailijasi ovat, on aika aloittaa päivityksen suunnittelu.

Hanki verkkokauppa yrityksellesi tänään ja jo muutaman viikon päästä voit tehdä kauppaa minimaalisella vaivalla.


Shopify on toimiva ratkaisu erityisesti kasvua hakeville ja jo vauhdikkaasti kasvaville yrityksille. Se toimii osana modulaarista ja modernia verkkokauppaekosysteemiä. Järjestelmän avulla voi pyörittää helposti useita myymälöitä ja verkkokauppoja.
Teknisesti Shopify -alusta on rakennettu käsittelemään suuret määrät kävijäliikennettä. Yrittäjän ei tarvitse murehtia mahdollisista kävijäpiikeistä tai palvelinkapasiteetin riittävyydestä. Parhaaksi todetut ratkaisut päivitetään automaattisesti alustalle, joten kauppiaiden ei itse tarvitse huolehtia päivityksistä. Voit siis keskittyä vähemmän teknologiaan ja enemmän yrityksesi kasvustrategiaan.


Nopeuta asiakkaan ostamista luomalla verkkokauppa

Verkkokaupan pystyttäminen yritykselle vaatii tuotteen ja asiakkaan ymmärtämistä. Verkkokauppaprojekteissa on tuhansia eri toteutustapoja joissa osaaminen, kokemus myynnistä ja ymmärrys asiakkaasta keskeinen on kilpailuetu. Tämän vuoksi molempien alojen asiantuntijoiden kannattaa lyödä päät yhteen (te kerrotte yrityksenne asiakkaista ja me sopivimmista toteutus mahdollisuuksista) jotta voidaan luoda sellainen verkkokauppa joka on selkeä ja kustomoitu juuri sinun asiakkaillesi.

 Satojen verkkokauppaprojektien taito verkkokauppojen rakennuksesta takaa sen, että tiedämme mikä toimii

Verkkokauppaan pätee samat lainalaisuudet kuin verkkosivuihin. Nykypäivän mukavuudet, nopeus ja helppous on tehnyt kuluttajista malttamattomia ostajia, jonka vuoksi yrityksen verkkokauppa on kilpailuetu.

Ostajien asialla, tehdään ostamisesta helppoa. Tämä johtaa väkisin siihen, että myynti muuttuu helpoksi.

Me ymmärrämme, miten erottua kilpailijoista ja rakentaa verkkokauppa, joka saa kassakoneen kilisemään. Erikoisosaamisemme kattaa myös Shopify-integraatiot erilaisiin ERP-järjestelmiin. Olemme erikoistuneet rakentamaan menestyksekkäitä ja visuaalisesti houkuttelevia Shopify-verkkokauppoja niin pienemmille kuin suuremmillekin toimijoille.


Verkkokauppa nykypäivän vaatimuksiin

Verkkokaupat ovat kerenneet jo yleistyä, jonka seurauksena monet yritykset ovat pienessä ajassa pystyttäneet vaatimattoman verkkokaupan valmiiseen pohjaan. 

Menestyneimmät ja suurimmat yritykset kuitenkin tietävät että kuluttajat suosivat enemmän näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkokauppoja, jonka vuoksi nämä yritykset ovat investoineet paljon aikaa ja rahaa panostaakseen asiakkaiden ostokokemukseen verkossa. 

Tämä on kannattavaa koska se maksaa lähes poikkeuksetta projektin hinnan takaisin kasvaneessa asiakasmäärässä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, millainen Shopify-verkkokauppa palvelisi parhaiten sinun yrityksesi tarpeita!