Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Missä kanavassa, kuinka paljon, miten ja miksi? Nämä ovat kysymyksiä mihin me annamme vastauksen sinulle. Autamme sinua suunnittelemaan ja rakentamaan strategisen markkinoinnin verkkokaupallesi.

Mainostaminen on kannattavaa ja tärkeää, mutta hakuammunta ei. Ihminen on ajatteleva ja puhuva olento joten jos onnistut synnyttämään reaktioita oikeissa ihmisissä ja oikeassa paikassa, niin markkinointisi tuottaa takuulla tulosta.

On tärkeää herätellä piilevää kysyntää ja jättää verkkokaupastasi muistijälkiä erityisesti asiakkaasi ostopolun alkupäässä. Panosta siis kohderyhmääsi puhuttelevaan visuaalisuuteen, jotta verkkokauppasi muistetaan myöhemmissä vaiheissa.

Verkkokauppabrändit voivat rakentaa tunnettavuuttaan myös esittelemällä arvojaan, palvelulupauksiaan ja vaikkapa kiinnostavia blogiartikkeleja, jotka tarjoavat hyötyä ja samaistumispintaa brändin ja kuluttajien välillä.


Mainonta Meta-yhtiön omistamissa facebookissa ja Instagramissa mahdollistaa suurien yleisöjen tavoittamisen kohtuullisin kustannuksin, ja soveltuu siten brändin tunnettavuuden kasvattamiseen.