Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Interaktiiviset virtuaalikierrokset ovat liiketoiminta- ja asiakaskokemusten tulevaisuus. Ei enää perinteisiä valokuvia, joiden avulla pyritään luomaan mielikuvia.

Mitä jos jätetään mielikuvien luominen vähemmälle ja näytetään tilat sellaisena, kun ne ovat? Meidän ja meidän asiakkaiden kokemuksien perusteella virtuaaliesittelyt lisäävät asiakastyytyväisyyttä, kun annetaan oikeasti realistinen kuva kohteesta.

Oletko rohkea astumaan nykyaikaan ja erottautumaan markkinassa?

Me Nordic Growth Medialla uskomme vahvoisiin suhteisiin ja luottamuksen rakentamiseen asiakkaidemme kanssa. Tarjoamme 100% laatutakuun asiakkaillemme.

Palvelu yksinkertaistettuna: Ilmestymme paikalle, skannaamme tilat, kokoamme kaiken yhteen ja lähetämme virtuaaliesittelyn sinulle. Virtuaaliesittelysi voidaan helposti lisätä verkkosivustollesi, sosiaaliseen mediaan ja käyttää missä tahansa digitaalisessa markkinointimateriaalissa.

Tavoita asiakkaasi paremmin ja helpommin virtuaaliesittelyn avulla

Optimoidulla ja interaktiivisella virtuaalikierroksella asiakas löytää sinut helposti vaivattomasti ja nopeasti. Ja mikä parasta virtuaalikierroksessa ”kulkeminen” on hauskaa, helppoa ja jopa jännittävää. Voimme lisätä tekemämme esittelyn Google Map:siin, tähän maailman suosituimpaan karttapalveluun.

Virtuaalikierroksen lisääminen Google Map:siin antaa asiakkaalle kokemuksen olla vuorovaikutuksessa yrityksesi kanssa tavalla, joka ei ole koskaan aiemmin ollut mahdollista.

Laadukkaalla ja mukaansatempaavalla virtuaalikierroksella esittelet liiketoimintaasi, palveluitasi ja tuotteitasi täysin uudella ja nykyaikaisella tavalla!