Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Vakuuta asiakkaasi verkkokaupalla

Olet itsekin saattanut tilata verkosta jonkin tuotteen tai palvelun jonka jälkeen olet voinut positiivisesti totea ‘’ olipa kätevää ja helppoa’’.

Tästä voimme kiittää teknologiaa ja digitalisaatiota, mutta monet unohtavat kuinka tärkeässä roolissa verkkokaupan toteutus on tämän kokemuksen tekemisessä. Kun verkkokauppasi herättää vastaavia tunteita ostaessa, voit olla varma että he palaavat takaisin ostamaan ja myös kehuvat sitä muillekkin.

Mitä vaikeampi tuote on tehty helpoksi netissä ostaa, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on saada pitkäaikaisia asiakkaita. Voi olla että juuri sinun asiakkaasi tälläkin hetkellä odottavat että heille löytyisi helpompi tapa ostaa verkosta sinun tarjoama tuote/palvelu.

Jos haluat viedä verkkokauppa myyntisi seuraavalle tasolle, nii varaa suunnittelu palaveri. Syvennytään teidän tilanteeseen ja katsotaan mitä verkkokauppanne vaatii myynnin kasvattamiseen.

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu toimimaan WordPressissä. WooCommerce alusta on laajennettavissa miltei mihin tahansa tarpeeseen joko ilmaisilla tai maksullisilla lisäosilla.


WooCommerce pitää ensin asentaa verkkosivuillesi, jotta voit ottaa sen käyttöösi. Asentamisen yhteydessä WooCommerce vaatii usein kuitenkin joidenkin asetusten säätämistä erilaisten tarpeenmukaisten lisäosien käyttöönoton jälkeen, sillä lisäosissa on usein oma asetushallintansa.

WooCommerce verkkokaupalla pystytään myymään niin fyysisiä tuotteita, ladattavia digitaalisia tuotteita, palveluita kuin kuukausimaksulla laskutettavia jäsenyyksiäkin. WooCommerceen on myös mahdollista lisätä kielikäännöstyökalu, jonka avulla verkkokaupasta on helppo tehdä monikieliversio.


WooCommerce verkkokauppa asettuu hintaluokaltaan 3 500 € – 25 000 € välille, riippuen kauppaan halutuista ominaisuuksista ja sen toteutukseen tarvittavan kustomointityön määrästä.
Tiedämme hyvin, että verkkokaupan sisältöjä suunniteltaessa kannattaa todella panostaa myös hakukoneoptimointiin, jotta verkkokauppa löytyisi mahdollisimman hyvin Googlesta.


Me teemme responsiivisia ja hakukoneystävällisiä WooCommerce-verkkokauppoja jo vuosien kokemuksella. Saat käyttöösi myös WooCommercen mobiilisovelluksen, jonka kautta voit seurata verkkokauppasi tilastoja ja tilauksia sekä tehdä tilauksille toimenpiteitä.


Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, millainen Woocommerce-verkkokauppa palvelisi parhaiten sinun yrityksesi tarpeita!