Verkkokauppa ja helppo ostaminen on nyky-aikaa

Avainsanat:

Digitalisaatio on mahdollistanut helpot ostoprosessit verkosta joten mikäli sinun tuotteesi eivät vielä löydy verkkokaupasta niin voit olla varma että kilpailijasi tuotteet löytyvät. 

Nykypäivän yhteiskunnassa suositaan helppoutta ja nopeutta joten yritykset jotka mahdollistavat tämän asiakkaalleen ovat parhaimmassa asemassa. Mikäli yrityksesi ei ole vielä avannut verkkokauppaa, mutta kilpailijasi ovat, on aika aloittaa päivityksen suunnittelu.

Hanki verkkokauppa yrityksellesi tänään ja jo muutaman viikon päästä voit tehdä kauppaa minimaalisella vaivalla.

Shopify on toimiva ratkaisu erityisesti kasvua hakeville ja jo vauhdikkaasti kasvaville yrityksille. Se toimii osana modulaarista ja modernia verkkokauppaekosysteemiä. Järjestelmän avulla voi pyörittää helposti useita myymälöitä ja verkkokauppoja. Teknisesti Shopify -alusta on rakennettu käsittelemään suuret määrät kävijäliikennettä. Yrittäjän ei tarvitse murehtia mahdollisista kävijäpiikeistä tai palvelinkapasiteetin riittävyydestä. Parhaaksi todetut ratkaisut päivitetään automaattisesti alustalle, joten kauppiaiden ei itse tarvitse huolehtia päivityksistä. Voit siis keskittyä vähemmän teknologiaan ja enemmän yrityksesi kasvustrategiaan.

Nopeuta asiakkaan ostamista luomalla verkkokauppa

Verkkokaupan pystyttäminen yritykselle vaatii tuotteen ja asiakkaan ymmärtämistä. Verkkokauppaprojekteissa on tuhansia eri toteutustapoja joissa osaaminen, kokemus myynnistä ja ymmärrys asiakkaasta keskeinen on kilpailuetu. Tämän vuoksi molempien alojen asiantuntijoiden kannattaa lyödä päät yhteen (te kerrotte yrityksenne asiakkaista ja me sopivimmista toteutus mahdollisuuksista) jotta voidaan luoda sellainen verkkokauppa joka on selkeä ja kustomoitu juuri sinun asiakkaillesi.

 Satojen verkkokauppaprojektien taito verkkokauppojen rakennuksesta takaa sen, että tiedämme mikä toimii

Verkkokauppaan pätee samat lainalaisuudet kuin verkkosivuihin. Nykypäivän mukavuudet, nopeus ja helppous on tehnyt kuluttajista malttamattomia ostajia, jonka vuoksi yrityksen verkkokauppa on kilpailuetu.

Ostajien asialla, tehdään ostamisesta helppoa. Tämä johtaa väkisin siihen, että myynti muuttuu helpoksi.

Me ymmärrämme, miten erottua kilpailijoista ja rakentaa verkkokauppa, joka saa kassakoneen kilisemään. Erikoisosaamisemme kattaa myös Shopify-integraatiot erilaisiin ERP-järjestelmiin. Olemme erikoistuneet rakentamaan menestyksekkäitä ja visuaalisesti houkuttelevia Shopify-verkkokauppoja niin pienemmille kuin suuremmillekin toimijoille.

Verkkokauppa nykypäivän vaatimuksiin

Verkkokaupat ovat kerenneet jo yleistyä, jonka seurauksena monet yritykset ovat pienessä ajassa pystyttäneet vaatimattoman verkkokaupan valmiiseen pohjaan. 

Menestyneimmät ja suurimmat yritykset kuitenkin tietävät että kuluttajat suosivat enemmän näyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkokauppoja, jonka vuoksi nämä yritykset ovat investoineet paljon aikaa ja rahaa panostaakseen asiakkaiden ostokokemukseen verkossa. 

Tämä on kannattavaa koska se maksaa lähes poikkeuksetta projektin hinnan takaisin kasvaneessa asiakasmäärässä.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää, millainen Shopify-verkkokauppa palvelisi parhaiten sinun yrityksesi tarpeita!

Yhteyshenkilö:

Nordic Growth Media - Markkinointi

Akseli Mansikka

Head of Marketing

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien Shopifyta.

Shopify on johtava verkkokauppa-alusta, joka tarjoaa käyttäjäystävällisen ja joustavan ratkaisun verkkokaupan perustamiseen ja hallintaan. Se sopii erinomaisesti kaiken kokoisille yrityksille, sillä sen avulla voit luoda ammattimaisen verkkokaupan ilman laajoja teknisiä taitoja. Shopify tarjoaa laajan valikoiman teemoja, lisäosia ja integrointeja, mikä mahdollistaa verkkokaupan mukauttamisen juuri sinun tarpeisiisi.

Shopify tarjoaa useita hinnoitteluvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat tarpeidesi mukaan. Peruspaketti alkaa noin 29 eurosta kuukaudessa, ja kalliimmat paketit voivat maksaa jopa satoja, ellei tuhansia euroja kuukaudessa. Lisäksi Shopify:ssa on pieniä transaktiomaksuja, jotka vaihtelevat valitun maksutavan mukaan. Voidaan yhdessä valita paketti, joka parhaiten vastaa yrityksesi tarpeita ja budjettia – pienellä paketilla pääsee hyvin pitkälle perinteisessä verkkokaupassa!

Shopify-verkkokaupassa voit myydä monenlaisia tuotteita, kuten fyysisiä tuotteita, digitaalisia ladattavia tuotteita, palveluita ja tilauspohjaisia jäsenyyksiä. Shopify tarjoaa myös mahdollisuuden myydä tuotteita useissa eri kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, markkinapaikoilla ja fyysisissä myymälöissä. Fyysisten tuotteiden myyntiin Shopify tarjoaa tänä päivänä maksupäätteitä sekä kassajärjestelmiä.

Kyllä, Shopify on erittäin turvallinen alusta verkkokauppaan. Se noudattaa korkeimpia tietoturvastandardeja ja tarjoaa SSL-salauksen kaikille verkkosivustoille, mikä varmistaa asiakkaidesi tietojen turvallisuuden. Lisäksi Shopify hoitaa halutessa kaikki maksutapahtumat turvallisesti ja tarjoaa nykyaikaiset suojat maksuihin.

Verkkokauppa tarjoaa kattavat analytiikka- ja raportointityökalut, joiden avulla voit seurata verkkokauppasi suorituskykyä. Voit tarkastella myyntiraportteja, liikenteen lähteitä, asiakaskäyttäytymistä ja muita tärkeitä mittareita. Lisäksi Shopify voidaan integroida Google Analyticsin kanssa, mikä tarjoaa entistä syvällisempää tietoa verkkokauppasi toiminnasta.

Shopify sopii kaiken kokoisille yrityksille, aina pienistä start-upeista suurempiin yrityksiin. Alustan joustavuus ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan eri kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille. Shopify kasvaa yrityksesi mukana, ja sen avulla voit laajentaa ja kehittää verkkokauppaasi tarpeidesi mukaan. Laaja kirja erilaisia työkaluja ja lisäosia mahdollistaa isonkin verkkokaupan rakentamisen.

Scroll to Top