TT Toimitilat – Verkkosivut + Kokonaisvaltainen markkinointi

TT Toimitilat tarjoaa yrityksille ja sijoittajille moderneja toimitiloja, pienistä tiloista isoihin kokonaisuuksiin asti. Kaikki kohteet kuuluvat A-energialuokkaan ja niissä käytetään energiatehokasta maalämpöä, mikä minimoi lämpöenergian tarpeen ja hukkalämmön.

Lisäksi hallit sijaitsevat tilavilla tonteilla, joissa on runsaasti parkkitilaa. TT eControl mahdollistaa hallien täyden etähallinnan mobiilisovelluksen avulla, mikä tuo mukavuutta ja helppoutta arkeen.

Projektin kuvaus

Toteutimme TT Toimitiloille kattavan verkkosivuston, joka mahdollistaa informaation jakamisen asiakkaille tehokkaasti ja selkeästi. Uuden verkkosivuston avulla TT Toimitilat voi esitellä monipuoliset toimitilansa, pienistä tiloista suuriin kokonaisuuksiin asti. Sivusto tarjoaa yksityiskohtaista tietoa kaikista kohteista, mukaan lukien kohteiden A-energialuokka, energiatehokas maalämpöpumppu sekä riittävät parkkitilat. Tämä tekee sivustosta erinomaisen työkalun sijoittajille ja yrityksille, jotka etsivät korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä toimitiloja.

Sivustolla on myös kattava lista valmiista kohteista, joista käyttäjät voivat lukea lisätietoa ja ladata hinnastoja. Tämä ominaisuus tekee prosessista sujuvan ja käyttäjäystävällisen, ja auttaa potentiaalisia asiakkaita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Verkkosivuston suunnittelussa keskityttiin käyttäjäystävällisyyteen ja visuaaliseen houkuttelevuuteen, mikä parantaa käyttökokemusta ja tukee TT Toimitilojen brändiä.

Olemme myös vastanneet TT Toimitilojen kokonaisvaltaisesta markkinoinnista. Tämä sisältää liidien hankintaa Meta-kanavien ja Google-mainonnan avulla. Markkinointistrategiamme on suunniteltu houkuttelemaan oikeat kohderyhmät ja maksimoimaan liidien määrän. Lisäksi olemme rakentaneet kattavan mittariston, joka auttaa TT Toimitiloja seuraamaan markkinoinnin ja myynnin suorituskykyä. Mittaristo hyödyntää Power BI -palvelua ja on integroitu asiakkaan CRM-järjestelmään (ActiveCampaign) sekä mainostileihin (Meta ja Google). Tämä mahdollistaa tarkkojen ja ajantasaisten tietojen keräämisen, mikä auttaa kehittämään sekä markkinointia että liiketoimintaa jatkuvasti.

Aktivoimme jatkuvasti markkinointikampanjoita ja päivitämme verkkosivustoa uusilla ominaisuuksilla ja sisällöillä, jotta TT Toimitilat pysyy kilpailukykyisenä ja houkuttelevana vaihtoehtona asiakkailleen. Yhteistyömme tavoitteena on varmistaa, että TT Toimitilat saavuttaa liiketoimintatavoitteensa ja tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Verkkosivuston ja markkinoinnin jatkuva kehitys varmistaa, että TT Toimitilat pystyy vastaamaan markkinoiden muuttuviin tarpeisiin ja pitämään asiakkaansa tyytyväisinä.

Avainsanat:

Scroll to Top