Verkkosivut

Yrityksesi kasvot maailmalla

Avainsanat:

Jos yrityksellä ei ole tänä päivänä kotisivuja, herää kysymys, onko yritystä edes olemassa? Vaikka jokainen liiketoiminta ei välttämättä houkuta asiakkaita suoraan kotisivujen kautta, on silti tärkeää, että yrityksellä on käyntikortti ja kasvot nettimaailmassa. Esimerkiksi rakennusyhtiöt toimivat pitkälti tarjouskilpailujen perusteella, mutta niilläkin pitää olla selkeät ja informatiiviset kotisivut.

Kotisivut ovat yrityksesi kasvot maailmalle. Ne eivät ainoastaan tarjoa informaatiota ja toiminnallisuutta, vaan heijastavat myös yrityksesi asiantuntemusta ja viestiä. Hyvin suunnitellut verkkosivut auttavat sinua kertomaan tarinasi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille selkeästi ja vaikuttavasti.

Kun verkkosivut palvelevat sekä yhteistyökumppaneitasi että asiakkaitasi, ne helpottavat arkeasi ja antavat sinulle mahdollisuuden keskittyä päivittäiseen toimintaan ja sen kehittämiseen. Yhteistyökumppanit arvostavat, kun tarvittavat tiedot löytyvät helposti ilman puhelinsoittoja. Asiakkaat kiittävät, kun he löytävät haluamansa tiedon vaivattomasti ja voivat selata ja ostaa tuotteita tai palveluita sujuvasti.

Verkkosivujen tärkeys

Nykypäivän sivuvierailijat ovat vaativampia kuin koskaan. Maailman parhaat yritykset ovat opettaneet asiakkaat odottamaan helppoa, intuitiivista ja aina saatavilla olevaa palvelua. Asiakkaasi vertaavat sinua maailman parhaimpiin yrityksiin, vaikka se ei olisikaan reilua. Siksi on tärkeää, että verkkosivusi täyttävät nämä odotukset.

Valtaosa aikuisista on yhteydessä toisiinsa netin kautta ja heillä on taskussaan älypuhelin. Jos yrityksesi tekee kuluttajakauppaa, on todennäköistä, että potentiaalinen asiakkaasi vierailee sivuillasi kännykän kautta. Tämä asettaa tiettyjä vaatimuksia sivustosi toiminnallisuudelle ja designille. Hyvät kotisivut eivät ole vain hyvän näköiset; niiden tulee tukea koko yrityksen liiketoimintaa myös toiminnallisuudeltaan.

Mobiilioptimointi ja Hakukoneoptimointi

Mobiiliversio sivustosta on oleellinen osa hakukoneoptimointia ja se vaikuttaa suoraan löydettävyyteen Googlessa. Google ilmoitti jo vuonna 2016 muokkaavansa algoritmejaan siten, että mobiilioptimoidut verkkosivut priorisoidaan hakutuloksissa. Tämä tarkoittaa, että hyvin mobiilioptimoidut sivut eivät ainoastaan paranna käyttäjäkokemusta, vaan myös sijoittuvat paremmin hakutuloksissa.

Meidän toteuttamamme kotisivut eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan ne tukevat myös yrityksesi liiketoimintaa. Voimme ylpeinä todeta, että toteuttamamme kotisivut ovat nostaneet asiakkaidemme konversiomäärää keskimäärin yli 30 % vanhoihin sivuihin verrattuna.

Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, millaiset kotisivut palvelisivat parhaiten juuri sinun yritystäsi. Teemme yhteistyötä sinun kanssasi luodaksemme verkkosivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimivat tehokkaasti ja tukevat liiketoimintaasi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

quote

Kilpailutimme JaloKodit Group Oy:n (jalokodit.fi) nettisivuille tekijää keväällä 2023. Päädyimme valitsemaan Nordic Growth Median, joka toteutti nettisivut nopeasti, edullisesti ja erittäin laadukkaasti.

NGM johti nettisivun suunnitteluprosessin alusta loppuun ammattimaisesti ja tehokkaasti. Sivuille saatiin luotua haluttu visuaalinen ilme ja toimiva rakenne nopeasti. Nettisivut saatiin kasaan huomattavasti odotettua nopeammin, pienemmällä vaivalla ja lopputulos oli paljon odotettua parempi!

Nordic Growth Media on alansa rautainen rautainen ammattilainen, jonka kanssa toiminta on mukavaa ja helppoa. JaloKodit Group Oy antaa vahvan suosituksen NGM:n palveluille!

Lassi Niinimäki, Jalokodit Group Oy

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien verkkosivuja.

Verkkosivut ovat nykyajan digitaalinen käyntikortti ja usein ensimmäinen kosketuspiste potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Hyvin suunniteltu ja optimoitu verkkosivusto lisää yrityksesi näkyvyyttä, uskottavuutta ja myyntiä. Verkkosivut tarjoavat myös alustan markkinoinnille, asiakaspalvelulle ja brändin rakentamiselle, mikä on olennaista menestykselle nykypäivän kilpailullisilla markkinoilla.
Käytämme verkkosivujen rakentamisessa WordPressiä sekä Elementoria. WordPress mahdollistaa kustannustehokkaan toteutuksen ja tarjoaa laajan valikoiman lisäosia ja teemoja. Elementor puolestaan tuo helppokäyttöisyyttä ja mahdollistaa verkkosivujen jatkokehittämisen ilman koodaustaitoja. Tämä yhdistelmä takaa joustavat ja ammattimaiset verkkosivut, ilman turhaa monimutkaisuutta!

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, joka tarjoaa joustavuutta, kustannustehokkuutta ja laajan valikoiman lisäosia sekä teemoja. Se sopii erinomaisesti kaiken kokoisille yrityksille ja mahdollistaa verkkosivuston helpon hallinnan ja jatkokehittämisen. WordPress avulla on myös mahdollista rakentaa laajempia kokonaisuuksia, mm. Intranet tai Extranet -taustajärjestelmät, helpottamaan ja nopeuttamaan päivittäistä työskentelyä. Samalla myös laajentaminen verkkokaupaksi onnistuu kätevästi ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa kokonaan uuteen järjestelmään, vaan voit hyödyntää nykyistä kokonaisuutta.

Elementor on helppokäyttöinen sivunrakennustyökalu, joka integroituu saumattomasti WordPressiin. Elementorista on olemassa normaali sekä Pro -versio, käytämme aina asiakasprojekteissa Pro -versiota, ilman että sinulle siitä tulee lisäkustannuksia. Elementorin avulla voit luoda visuaalisesti houkuttelevia ja ammattimaisia verkkosivuja ilman koodaustaitoja. Drop and Drag -toiminto tekee sivuston muokkaamisesta nopeaa, loogista sekä helposti ymmärrettävää! Mobiilioptimointi ja mobiilinäkymän ulkoasua ylipäätänsä on paljon helpompi räätälöidä, mitä useammalla työkalulla. Tutustu lisää mobiilioptimoinnin tärkeyteen.

​​Lyhyt vastaus kysymykseen; Kyllä voit, ehdottomasti. Pidämme jokaisen projektin luovutuksen yhteydessä koulutuksen, minkä aikana opetamme sinulle Elementorin käyttöä, voit jatkossa itse helposti päivittää sivustolla olevaa sisältöä mm. Valokuvat, tekstit. Samalla näytämme sinulle erilaisia asetuksia mitä WordPress tarjoaa miten voit niitä hyödyntää oman sivuston suhteen.

Verkkosivujen hinta vaihtelee tosi paljon laajuuden ja vaatimusten mukaan, jokainen verkkosivu on ainutlaatuinen ja kustomoitu asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Kartoitamme aina tilanteet ja projektin laajuuden yhdessä asiakkaan kanssa, jonka kautta saamme laskettua tarkat kustannukset kokonaisuudelle. Hinnat pyörivät jossakin 1 000€ ja 10 000€ välillä, riippuen monesta tekijästä. Laita meille viestiä, niin lasketaan teillekkin kustannustehokas hinta! 

Elementor -käyttöohjeet

Tällä videolla käymme läpi Elementorin käyttöä ja miten helppo sillä on tehdä muokkauksia verkkosivuille.

Katso video
Scroll to Top