Karon Verkkosivut + NettiX-Integraatio

Automyynti Karon on vuonna 2012 perustettu autoliike, jolla on toimipisteet Tuusulassa ja Seinäjoella. Yritys on erikoistunut monipuolisten ja hyvin varusteltujen henkilöautojen myyntiin. Karon tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita ja huollettuja ajoneuvoja, mukaan lukien vaihtoautot ja tuontiautot Euroopasta. Heidän valikoimastaan löytyy autoja erilaisiin tarpeisiin, aina perheautoista urheilullisiin ja ylellisiin ajoneuvoihin.

Automyynti Karon panostaa korkealaatuiseen asiakaspalveluun ja pyrkii tekemään auton ostokokemuksesta mahdollisimman vaivattoman ja miellyttävän, tarjoten asiantuntevaa neuvontaa ja palveluita asiakkaille.

Projektin kuvaus

Toteutimme Automyynti Karonille kattavan verkkosivujen uudistuksen sekä NettiX-integraation. Projektin tavoitteena oli luoda moderni, käyttäjäystävällinen ja responsiivinen verkkosivusto, joka tarjoaa miellyttävän asiakaskokemuksen ja tehostaa automyyntiä. Uudet verkkosivut ovat selkeät ja visuaalisesti houkuttelevat, mikä vahvistaa Karonin brändiä ja houkuttelee asiakkaita.

NettiX-integraation avulla Automyynti Karonin varastotiedot ja hinnat pysyvät aina ajantasaisina, mikä säästää aikaa ja resursseja päivittäisestä toiminnasta. Tämä ratkaisu parantaa asiakaskokemusta, koska asiakkaat näkevät aina oikeat ja ajankohtaiset tiedot ajoneuvoista. Lisäksi integrointi mahdollistaa kohdennetun markkinoinnin ja jälkimarkkinoinnin rakentamisen, mikä lisää liidien määrää ja parantaa myyntiä. Projektin myötä Automyynti Karon on saanut kasvatettua tarjouspyyntöjen määrää sekä saanut positiivista palautetta asiakkailta.

Avainsanat:

Scroll to Top