Meta-markkinointi

Digitaalisen markkinoinnin perusta

Avainsanat:

Meta-markkinointi on nykyajan digitaalisen markkinoinnin perusta, ja Nordic Growth Media on kokenut kumppani tällä saralla. Vuosien ja satojen asiakkuuksien kokemuksella varmistamme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn Meta-alustoista, kuten Facebookista ja Instagramista.

Meidän tapamme toimia ei sisällä turhia lisäpalveluja, vaan keskitymme siihen, mikä toimii juuri sinun liiketoiminnassasi. Jokainen myyjämme on myös alan asiantuntija, ja auttaa sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi. Olemme auttaneet satoja yrityksiä merkittävien tulosten saavuttamisessa ja olemme valmiita tekemään saman sinulle.

Meta-markkinoinnissamme keskitytään tuloksiin ja statistiikkaan. Emme perusta markkinointia pelkästään näyttökertojen tai klikkausten varaan, vaan tavoittelemme myynnin kasvattamista laadukkaiden liidien ja tarjouspyyntöjen kautta.

On erittäin tärkeää olla aktiivisesti mukana markkinoinnin kaikissa vaiheissa, siksi kehitämme kampanjoita jatkuvasti saatujen tulosten pohjalta, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Markkinoinnin tulee olla joustavaa ja reaktiivista, jotta voimme jatkuvasti parantaa ja optimoida kampanjoiden suorituskykyä.

Ymmärrämme, että jokainen liiketoiminta on ainutlaatuinen. Siksi on tärkeää, että mainostoimistolla on syvällinen ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta. Tämä ymmärrys yhdistettynä omaan osaamiseemme mahdollistaa räätälöityjen ja tehokkaiden markkinointiratkaisujen tarjoamisen.

Facebook-markkinointi

Facebook-markkinointi on olennainen osa digitaalista markkinointistrategiaa. Me toteutamme asiantuntevaa Facebook-markkinointia, joka keskittyy saavuttamaan konkreettisia tuloksia. Käytämme tarkkaan kohdennettua maksettua mainontaa, joka tavoittaa oikean yleisön oikeaan aikaan. Kampanjoiden jatkuva analysointi ja optimointi varmistavat, että saat parhaan mahdollisen tuoton mainosbudjetillesi.

Instagram-markkinointi

Instagram-markkinointi tarjoaa visuaalisesti houkuttelevan kanavan potentiaalisten asiakkaiden tavoittamiseen. Ammattilaisemme osaavat hyödyntää Instagramin monipuolisia mainosformaatteja ja -työkaluja maksimaalisen näkyvyyden ja sitoutumisen saavuttamiseksi. Keskitymme luomaan laadukasta sisältöä, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa ja lisää brändisi tunnettuutta sekä tarjouspyyntöjen määrää.

Seuranta ja analytiikka

Seuranta on ammattimaisen markkinoinnin tärkeimpiä vaiheita, yllättävän monella yrityksellä tämä osa-alue on jäänyt vajavaiseksi tai kokonaan huomioimatta. Modernien työkalujen kautta saamme seurattua sivujesi tärkeimpiä tapahtumia, kuten lomakkeen lähetyksiä tai verkkokaupan ostoja. Tämä mahdollistaa sen, että saamme Instagramissa sekä Facebookissa pyörineiden mainosten kautta seurattua mainoksien todellista tehokkuutta – mikä mainoksista tuottaa ja mikä ei.

Kaikki tämä on vuosien myötä hankaloitunut mm. iOS14 päivityksen ja nyt Chromen evästeisiin tulleiden muutoksien jälkeen seuranta on entistä tärkeämpää tuoda tälle päivää. Korjaamme päivittäin yrityksien seurantaa, että mediabudjetti osataan jatkossa allokoida oikeisiin kanaviin. On elintärkeää markkinoinnissa tietää mihin rahat menevät ja miten budjetista voisi saada enemmän irti, tämän takia meidät otetaan usein auttamaan. 

Perustason seurantana monesti yrityksille toimii Google Analytics, mutta se harvoin riittää sellaisenaan, vaan sinne olisi myös hyvin tärkeä määritellä liiketoimintaan / tavoitteisiin sopivia tapahtumia, joita seurataan aktiivisesti ja niiden pohjalta kehitetään kokonaisuutta. Suosittelemme vahvasti Looker Studion tai vastaavan työkalun käyttöönottoa, sillä sen helposti luettavuus ja laajuus mahdollistaa asioiden kehittämistä selkeämmin. 

Jos tarvitset apua markkinoinnin parissa tai haluat tuoda seurannan nykypäivään, ole meihin yhteydessä niin katsotaan järkevin strategia teille!

Yhteyshenkilö:

Karl Pärn

Head of Growth

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien Meta-markkinointia.

Meta-markkinointi viittaa mainontaan Meta-alustoilla, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Se kattaa mainoskampanjoiden suunnittelun, toteutuksen ja optimoinnin näillä sosiaalisen median alustoilla, tavoitteena lisätä brändin näkyvyyttä, sitouttaa yleisöä ja kasvattaa myyntiä.

Meta-alustat, kuten Facebook ja Instagram, tarjoavat laajan käyttäjäkunnan ja tehokkaat kohdennusmahdollisuudet. Meta-markkinoinnin avulla voit tavoittaa juuri oikean yleisön, parantaa brändin tunnettuutta ja sitouttaa asiakkaita tehokkaasti, mikä johtaa myynnin kasvuun ja liiketoiminnan kehittymiseen.

Meta-markkinointi tarjoaa tarkempia kohdennus mahdollisuuksia ja reaaliaikaista seurantaa, mikä mahdollistaa mainoskampanjoiden jatkuvan optimoinnin ja nopeampien tuloksien saavuttamisen. Toisin kuin orgaanisessa markkinoinnissa, Meta-markkinoinnissa voit tarkkaan määritellä lyhyen sekä pitkän aikavälin tavoitteet budjettia hallinnoimalla.

Kyllä, Meta on alustana erinomainen työkalu myös rekrytointiin. Facebook ja Instagram, tarjoavat tehokkaat kohdennusmahdollisuudet, joiden avulla voit tavoittaa juuri oikeanlaista työvoimaa. Voit luoda kohdennettuja mainoskampanjoita, jotka näkyvät potentiaalisille työnhakijoille määrittelemiesi kriteerien, kuten sijainnin, koulutuksen, ammattinimikkeen ja kiinnostuksen kohteiden perusteella.

Meta-markkinoinnin tulokset voivat näkyä jo muutaman päivän kuluessa kampanjan käynnistämisestä, mutta optimaaliset tulokset saavutetaan yleensä jatkuvan seurannan ja optimoinnin kautta. Tulosten nopeus riippuu myös kampanjan tavoitteista, kohderyhmästä ja käytetyistä mainosstrategioista. Rekryoinnin (linkki rekry sivulle) toteutuksessa markkinoinnin tulokset näkyvät jo muutamassa päivässä, taas kun verkkokaupan markkinoinnin kannattavuus voi alkaa näkymään vasta kahden – kolmen viikon kuluttua.

Markkinoinnin tuloksia mitataan ja arvioidaan käyttämällä useita keskeisiä mittareita, kuten klikkausprosenttia (CTR), konversioastetta, klikkauskohtaista hintaa (CPC) ja mainoksen relevanssi pisteitä. Näiden mittareiden avulla voimme arvioida kampanjoiden tehokkuutta ja tehdä tarvittavia optimointeja. Lisäksi käytämme asiakkaiden liiketoimintatavoitteisiin perustuvia mukautettuja mittareita (esim. Looker Studio) varmistaaksemme, että kampanjat tukevat strategisia tavoitteita ja tuottavat merkityksellisiä tuloksia, siksi myös Google Analytics on tässä vahvasti mukana.

Scroll to Top