Vakuuta asiakkaasi verkkokaupalla

Avainsanat:

Olet itsekin saattanut tilata verkosta jonkin tuotteen tai palvelun, jonka jälkeen olet voinut positiivisesti todeta: ”Olipa kätevää ja helppoa”. 

Tästä voimme kiittää nykypäivän kehittynyttä teknologiaa, mutta monet unohtavat, kuinka tärkeässä roolissa verkkokaupan toteutus on tämän kokemuksen luomisessa. Kun verkkokauppasi herättää vastaavia tunteita ostajissa, voit olla varma, että he palaavat takaisin ja suosittelevat sitä myös muille.

Mitä monimutkaisempi tuote on, sitä suurempi merkitys on sen helppokäyttöisyydellä verkkokaupassa. Kun teet tuotteiden ostamisen verkossa mahdollisimman vaivattomaksi, kasvatat mahdollisuuksiasi saada pitkäaikaisia asiakkaita. Saattaa olla, että juuri sinun asiakkaasi odottavat helpompaa ja sujuvampaa tapaa hankkia tuotteitasi tai palveluitasi verkosta.

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta

“WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Se on ilmainen, avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu toimimaan WordPressissä. WooCommerce-alusta on laajennettavissa lähes mihin tahansa tarpeeseen joko ilmaisilla tai maksullisilla lisäosilla.”

WooCommerce-verkkokaupalla voit myydä niin fyysisiä tuotteita, ladattavia digitaalisia tuotteita, palveluita kuin kuukausimaksulla laskutettavia jäsenyyksiäkin. WooCommerce ja WordPress tarjoavat myös erinomaiset mahdollisuudet monimutkaisten ja räätälöityjen kokonaisuuksien kustomointiin. Olipa kyseessä laaja tuotevalikoima, erikoistoiminnot tai monimutkaiset hinnoittelurakenteet, WooCommerce ja WordPress pystyvät tarjoamaan joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Meidän kauttamme saat hankittua yrityksellesi responsiivisia ja hakukoneystävällisiä WooCommerce-verkkokauppoja ammattilaisten toteuttamana. Tiedämme, kuinka tärkeää on, että verkkokauppa toimii saumattomasti kaikilla laitteilla, joten varmistamme, että sivustosi on optimoitu niin tietokoneille kuin mobiililaitteillekin. Tarkoituksena on taata mahdollisimman miellyttävä käyttäjäkokemus kaikille asiakkaillesi, riippumatta siitä, millä laitteella he verkkokaupassa vierailevat.

Vuosien kokemus WooCommerce-verkkokauppojen parissa

Vuosien kokemuksemme WooCommerce-verkkokauppojen parissa takaa, että osaamme tarjota yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Olipa kyseessä sitten laaja tuotevalikoima, monimutkaiset hinnoittelurakenteet tai erikoistoiminnot, pystymme toteuttamaan ne kaikki ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Haluamme varmistaa, että verkkokauppasi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimii teknisesti oikein ja auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Lisäksi saat käyttöösi WooCommercen mobiilisovelluksen, jonka avulla voit seurata verkkokauppasi tilastoja ja tilauksia reaaliajassa. Sovelluksen kautta voit hallita tilauksia, päivittää varastotilanteita ja tarkastella myyntiraportteja kätevästi suoraan puhelimestasi. Tämä mobiilisovellus tekee verkkokaupan hallinnoinnista helppoa ja tehokasta, mahdollistaen nopean reagoinnin muuttuviin tilanteisiin.

Verkkokauppa idea mielessä tai haluat viedä nykyisen kivijalkaliikkeen verkkoon? Laita meille viestiä, niin autamme sinua suunnittelemaan verkkokaupan joka palvelee käyttötarkoitustaan.

WooCommerce - Tuotteiden lisäys ja päivitys

Tällä videolla käymme läpi miten lisätä ja päivittää tuotteita WooCommerceen.

Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin koskien WooCommercea.

WooCommerce on avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka on rakennettu toimimaan WordPressin kanssa. Se tarjoaa joustavuutta ja laajan valikoiman lisäosia, jotka mahdollistavat verkkokauppaan lisätoiminnallisuuksien toteuttamisen. WooCommerce on helppokäyttöinen, kustannustehokas ja räätälöitävissä oleva ratkaisu eri lähtötilanteissa oleville yrityksille, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan.

WooCommerce-asennus alkaa lisäämällä WooCommerce-lisäosa WordPress-sivustollesi. Asennusprosessi sisältää useita vaiheita, kuten perustietojen syöttämisen, maksutapojen määrittämisen ja toimitusasetusten asettamisen. Asennuksen jälkeen voit lisätä tuotteita, määritellä tuotekategorioita ja räätälöidä kauppasi ulkoasua ja toiminnallisuuksia erilaisten lisäosien avulla. Elementor sekä WooCommerce sopivat yhteen erinomaisesti, joka myös helpottaa visuaalisuuden kehittämistä.

WooCommerce mahdollistaa monenlaisten tuotteiden myynnin, kuten fyysiset tuotteet, digitaalisesti ladattavat tuotteet, palvelut ja jäsenyydet. Lisäosien kautta on mahdollista myös rakentaa laajoja oppimisalustoja, jotka tarjoavat maksullisille jäsenille erilaista sisältöä. 

Kyllä, WooCommerce on turvallinen alusta verkkokauppaan, kun se asennetaan ja hallinnoidaan oikein. Suosittelemme käyttämään säännöllisiä päivityksiä, luotettavia tietoturvalisäosia ja varmuuskopiointiratkaisuja. Lisäksi WooCommerce tukee turvallisia maksutapoja, kuten Paytrail ja Stripea, jotka varmistavat maksutapahtumien turvallisuuden.
Tarjoamme myös Nordic Care -palvelua, joka mahdollistaa sinulle huolettomuutta verkkokaupan ylläpitämisessä.

WooCommerce on SEO-ystävällinen alusta, joka tarjoaa useita työkaluja ja lisäosia verkkokaupan hakukoneoptimointiin (SEO). Voit optimoida sivustosi sisällön, meta-kuvaukset, otsikot ja avainsanat. Lisäksi suositeltavaa on asentaa SEO-lisäosia, kuten Yoast SEO, auttamaan sinua parantamaan verkkokauppasi näkyvyyttä hakukoneissa ja saavuttamaan parempia sijoituksia hakutuloksissa.

WooCommerce tarjoaa kattavat raportointityökalut, joiden avulla voit seurata verkkokauppasi tuloksia ja kehitystä. Voit tarkastella myyntiraportteja, tilaushistoriaa, varastosaldoja ja asiakaskäyttäytymistä. Lisäksi WooCommerce voidaan integroida Google Analyticsin kanssa, mikä mahdollistaa syvällisemmän analyysin liikenteestä, konversioista ja asiakaskäyttäytymisestä. Näiden työkalujen avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä verkkokauppasi kehittämiseksi ja kasvattamiseksi.

Ehdottomasti, WooCommerce tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka avulla voit hallita verkkokauppaasi suoraan älypuhelimelta tai tabletilta. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille ja se mahdollistaa verkkokauppasi tilausten hallinnan, tuotteiden seurannan ja myyntitilastojen tarkastelun missä ja milloin tahansa.

Scroll to Top