Wheel Doctor - Verkkosivut

Wheel Doctor tarjoaa korkealaatuisia vanteiden korjaus- ja entisöintipalveluja, sekä toimii Mekonomen-autokorjaamona tarjoten kattavat auton huolto- ja korjauspalvelut. Yritys yhdistää asiantuntevan palvelun ja modernin teknologian, varmistaen että asiakkaiden ajoneuvot ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Wheeldoctorin ja Mekonomenin yhdistelmä tekee yrityksestä monipuolisen ja luotettavan kumppanin kaikille autoilijoille.

Projektin kuvaus

Suunnittelimme ja toteutimme Wheel Doctorille näyttävän ja nykyaikaisen verkkosivuston, joka palvelee asiakkaita ja esittelee yrityksen palvelut selkeästi. Uusi sivusto yhdistää Wheel Doctorin vanteiden korjaus- ja entisöintipalvelut sekä Mekonomen-autokorjaamon kattavat huolto- ja korjauspalvelut. Tämä selkeä erottelu helpottaa asiakkaiden navigointia ja löytämään tarvitsemansa tiedot nopeasti ja vaivattomasti.

Verkkosivuston suunnittelussa keskityttiin käyttäjäystävällisyyteen ja visuaaliseen houkuttelevuuteen, mikä vahvistaa Wheel Doctorin ja Mekonomenin brändiä. Sivustolla hyödynnetään modernia ja responsiivista suunnittelua, jotta se toimisi kaikilla laitteilla. 

Wheel Doctorin ja Mekonomenin palveluiden yhdistäminen yhdelle verkkosivulle mahdollistaa tehokkaan viestinnän ja markkinoinnin, sekä tarjoaa asiakkaille selkeän ja kattavan kokonaisuuden. Uusi sivusto auttaa yritystä saavuttamaan paremman näkyvyyden verkossa ja houkuttelemaan uusia asiakkaita monipuolisilla palveluillaan.

Avainsanat:

Scroll to Top