Miksi rakentaa kotisivut WordPressillä?

WordPress on yksi maailman suosituimmista verkkosivustoalustoista, ja hyvästä syystä. Se on helppokäyttöinen, hyvin muokattavissa ja sillä on suuri kehittäjä- ja käyttäjäyhteisö, joka osallistuu aktiivisesti sen jatkuvaan parantamiseen. 

Jos harkitset verkkosivuston rakentamista, tässä on muutamia syitä, miksi sinun kannattaa käyttää WordPressiä alustana.

Helppo käyttää ja mukauttaa

WordPress on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi. Siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit luoda ja hallita sisältöä ilman koodauskokemusta. Voit helposti muokata verkkosivustosi ulkoasua käyttämällä teemoja, jotka ovat valmiita malleja, joita voit asentaa ja muokata brändisi ilmeen mukaiseksi.

Suuri yhteisö ja tuki

WordPressillä on valtava käyttäjien ja kehittäjien yhteisö, joka osallistuu sen kehittämiseen ja tarjoaa tukea muille käyttäjille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kohtaat joskus ongelman tai tarvitset apua jossakin asiassa, voit helposti löytää vastauksia foorumeilta, blogeista tai jopa sosiaalisesta mediasta.

Laajasti muokattavissa 

WordPress on erittäin muokattavissa, joten voit lisätä verkkosivuillesi toiminnallisuutta ja ominaisuuksia lisäosien avulla. WordPressiin on saatavilla tuhansia ilmaisia ja premium-lisäosia, joiden avulla voit lisätä mitä tahansa yhteydenottolomakkeista ja sosiaalisen median painikkeista sähköisen kaupankäynnin toimintoihin ja kehittyneisiin SEO-ominaisuuksiin.

Hakukoneoptimointi (SEO) -ystävällinen

WordPress on optimoitu hakukoneoptimointia varten, mikä helpottaa hakukoneita indeksoimaan ja indeksoimaan verkkosivustosi sivuja. Lisäksi saatavilla on monia SEO-liitännäisiä, joiden avulla voit optimoida sisältösi hakukoneita varten ja parantaa verkkosivustosi näkyvyyttä hakutuloksissa.

Kustannustehokas

Yksi WordPressin parhaista puolista on, että sen käyttö on ilmaista. Vaikka saatat joutua maksamaan hostingista ja verkkotunnuksesta, itse WordPress-alusta on täysin ilmainen. 

Lisäksi saatavilla on monia ilmaisia teemoja ja lisäosia, jotka auttavat rakentamaan sivuston oikeanlaiseen käyttötarkoitukseen. 

Jätä viesti meille lomakkeen kautta, niin voimme yhdessä katsoa tarpeitasi verkkosivujen suhteen ja miettiä siihen toimivan ratkaisun, joka tuottaa yrityksellesi suoraa rahaa.

Yhteyshenkilö:

Karl Pärn

Head of Growth

Yhteydenottolomake

Scroll to Top